Facility Managers

DOCC CONTROL
ZORGT DAT ALLES OP ROLLETJES LOOPT

Van onderhoudsplan
naar smart onderhoud

 Als facility manager ben je altijd bezig met regelen en organiseren, en hoe het beter kan. Daarom is DOCC CONTROL voor jou gemaakt! Gebruiksvriendelijk en compleet. In het platform heb je alle informatie van een project bij elkaar. 

Werk slimmer,
niet harder

Facility management van de toekomst: Onderhoud slim organiseren met behulp van de Smart Ticket Technologie van DOCC CONTROL. Hiermee zet je het gebouw én de gebruikers aan het werk. Onderhouds- en serviceverzoeken worden snel gesignaleerd en eenvoudig gemeld. Omdat je perfect inzicht krijgt in waar problemen kunnen ontstaan, kun je ze voorkomen. Ze ga je van reactief en preventief onderhoud naar predictief onderhoud. 

Iedereen werkt mee

Wil je echt controle en overzicht, dan weet je dat je niet alles zelf kunt doen. Laat daarom alle gebruikers van het gebouw met DOCC CONTROL bijdragen aan onderhoud. Niet met geeltjes, 20 belletjes of appjes.

Wordt er een probleem gesignaleerd? Dan kunnen zij dit eenvoudig melden door een 'ticket' aan te maken met de gebruiksvriendelijke reporterapp van DOCC CONTROL. Of door de Smart Sticker met QR code en NFC chip te scannen en voor een van de vooraf-bepaalde meldingen te kiezen.

Alle relevante en noodzakelijke informatie kan worden toegevoegd aan een ticket, dus kunnen onderhoudspartners goed voorbereid aan de slag. Bovendien houd je overzicht van alle openstaande en ook afgehandelde tickets. Heldere rapportages zorgen ervoor dat jou niets ontgaat en alles op rolletjes loopt.

Zet gebouwen smart in

Dankzij Internet of Things kun je je ook laten informeren door je installaties en apparaten en deze vóór je laten werken. Stel de installaties en apparaten zo in dat storingen rechtstreeks aan het platform worden gecommuniceerd. Zo laat een printer via e-mail aan het DOCC CONTROL platform weten dat de inkt bijna op is. Geen
e-mailfunctionaliteit? Zet dan de draadloze DOCC CONTROL Node in om automatisch onderhouds- en serviceverzoeken door te geven aan het platform.

De DOCC CONTROL Node is een draadloze transmitter en werkt als een waar 'Zwitsers zakmes': Wordt de serverruimte te heet, dan maakt de Node een melding in het platform. Koppel de Node aan een overheaddeur en de Node vertelt je hoe vaak deze open is geweest, zodat je precies weet wanneer je onderhoud kunt verwachten. Alle verzamelde data wordt opgeslagen in het platform, zodat je bruikbare analyses kunt maken en hiermee je onderhoud efficiënter kunt inplannen. 

Meer weten over smart onderhoud?
Je leest het hier:

  • In slechts een paar stappen naar smart onderhoud
  • Wat heb je nodig?
  • Wat is smart onderhoud precies?


Snel van start

Binnen 15 minuten heb je DOCC CONTROL geïnstalleerd en ben je klaar om aan de slag te gaan met smart onderhoud. Met overzicht en controle. Zonder kabels, zonder flinke investeringen, zonder vergaderingen en zelfs zonder cursussen of uitgebreide handleidingen.

Probeer nu DOCC CONTROL 30 dagen gratis en download de app.  
Probeer 1 maand gratis uit